Błąd podczas inicjalizacji AIS Spotify

Witam, jestem świeżym posiadaczem AIS DEV3, wersja Kasia stabilna. Próbuję utworzyć integrację AIS Spotify i dostaję wyjątek.

500 Internal Server Error

• The request could not be processed because an error occurred whilst attempting to evaluate the SQL statement associated with this resource. Please check the SQL statement is correctly formed and executes without error. SQL Error Code: ORA-04063: package body “DOM.S4SS_AUTH_PCK” has errors ORA-06508: PL/SQL: could not find program unit being called: “DOM.S4SS_AUTH_PCK” ORA-06512: at line 4 , Error Message: {2}.

Przez Panel Integratora podczas Autoryzacji także wyskakuje błąd:
Ajax call returned server error ORA-04063: package body “DOM.S4SS_AUTH_PCK” zawiera błędy for Execute PL/SQL Code.

Co ciekawe AI Speaker jest widoczny w spotify - aplikacjach. Próbówałem usuwać dostęp i jeszcze raz konfigurować ale ciągle ten sam błąd.

Mam to samo, dodatkowo od jakiegoś czasu zacina się odtwarzanie YouTube. Przerwy przy odtwarzaniu trwają 2-3 sekundy, co jest bardzo irytujące.

Witamy na forum - dzięki za zgłoszenie.
POPRAWIONE.
Problem powstał po ostatniej zmianie sposobu aktualizacji bramek - niestety nie sprawdziliśmy integracji ze Spotify i trafiło na Ciebie :wink:

1 polubienie

Obawiam się, że to nie jest wina AIS - buforowanie nie wyrabia.
Jak będzie przycinać to spróbuj odpalić ten sam link do video na innym urządzeniu w tej samej sieci, np na telefonie w apce VLC lub po prostu na kompie w przeglądarce. Odtwarzany link znajdziesz po kliknięciu w ikonę “i” w lewym górnym rogu odtwarzacza: