Integracja AIS google home - brak dostępu

Witam
Próbuje dołączyć integracje AIS google home według strony AIS Google Home | AI-Speaker i pod koniec gdy trzeba wpisać kod (linku uwierzytalniającym) mam taki komunikat:
Błąd autoryzacji Błąd 403: access_denied Deweloper nie przyznał Ci dostępu do tej aplikacji. Jest obecnie testowany i nie został zweryfikowany przez Google. Jeśli uważasz, że powinieneś mieć dostęp, skontaktuj się z deweloperem.
Jakiś miesiąc temu na bramce Dev3 zainstalowałem powyższe bezproblemu. Dziś na tej samej bramce (po przywróceniu do fabrycznych ustawień i aktualizacji) nie mogę tego zainstalować. Czy ktoś mógłby mi pomóc?
Pozdrawiam
Robert

Cześć,
z naszej strony nic się w tym temacie nie zmieniało, my jak raz dodaliśmy tą integrację to ciągle działa… Google Home jest w tej chwili w fazie deweloperskiej, zasady się ciągle zmieniają (już dwa razy aktualizowaliśmy naszą instrukcję, bo w GH coś się zmieniło).
Wrzucam temat do sprawdzenia i jak dojdziemy o co chodzi, to zaktualizujemy dokumentację i damy znać na forum.

ps. Sprawdziłam to i Google w tym temacie nie wysłał nam żadnego powiadomienia, że coś się zmieniło i mamy się dostosować… Dzięki za zgłoszenie :slight_smile:
Miłego weekendu!

1 polubienie