Mocowanie tabletu do ściany

Gdyby ktoś szukał sposobu na przymocowanie tabletu do ściany to mogę polecić taki magnes
https://www.aliexpress.com/item/32812106293.html

Całkiem zgrabnie to wygląda a trzyma tak mocno, że aż ciężko oderwać

image

4 polubienia

Mocowanie nadal się sprawuje? Nic nie spadło? :slight_smile: przyciskanie ekranu na krawędziach nie powoduje odginania od magnesu? jaki tablet jest na zdjęciach?

tak - to rozwiązanie daje radę
Polecam tablet na ścianie, tzn. “Smart panel” z Asystentem domowym :slight_smile:

Rozwiązanie z magnesem jest fajne, bo można ściągnąć i łatwo postawić na stole.

To jest bardzo stabilne, magnes trzyma tak mocno, że jak go odklejam, to zastanawiam się, czy płyta gipsowa pod spodem wytrzyma i czy jej nie oderwę. To faktycznie może być problem - jak ktoś ma słaby tynk na ścianie to chyba może oderwać z tynkiem :wink:

Tego konkretnego tabletu to nie polecam (fakt, że kosztował grosze bo to jakaś wersja dla marketu). Po zrootowaniu przez kolegę (dzięki :smiling_face_with_three_hearts: i wywaleniu wszystkich śmieci (serwisów Google i innych apek co coś tam ciągle mieliły w tle) działa to stabilnie. Ale dźwięk jest straszny, nawet plumknięcie mikrofonu… boli :wink:

Jak znajdę coś z dobrym dźwiękiem to dam znać.

1 polubienie

Joł @jolka
a ja słyszałem, że mamy dzisiaj nie przeszkadzać bo pieczesz :smile:
:cupcake: :pancakes: :moon_cake:

1 polubienie

Święta idą, teraz się piecze i gotuje :slight_smile:

@Sebastian zhakujesz mi tego Lidlomixa, żeby dało się Jolką włączać ??? Plisss :wink:

3 polubienia

Jest tutorial więc zrootujemy i Jolkę zainstalujemy :slight_smile:

“Jolka, ugotuj zupę krem z dyni” :plate_with_cutlery: :slight_smile:

3 polubienia

Tu “chyba” ten sam magnes ale dużo taniej:

Mam nadzieję, że też tak dobrze trzyma :smile:

Wysyłka do PL prawie $4 :wink: