Jestem już na wyjeździe, ale dowiem się i dam znać w poniedziałek
Mam małą propozycje. Wiem że będzie to pracochłonne ale najlepszym wariantem było by wystawić każdy przedmiot osobno.
Z tym że na przykład płytkę wzmacniacza i kabel ttl razem. Potem głośnik z kablem itd.
Wiem wiem że to będzie logistycznie masakra ale sądzę że wtedy będzie mniej próśb o indywidualne zestawy
Sam bym kupił tylko płytkę wzmacniacza kabel ttl i głośnik. Bo resztę będę robił indywidualnie.
Ciekawi mnie czy skoro płytka ma wejście mic to czy bramka da radę wysłuchiwać poleceń z tego mikrofonu.
I czy można zaprogramować klawisze na płytce do tego ale wymuszać słuchanie w danym momencie
Orzeszki… Dwie stówy za wydruk 3D?
@Kraszewsky właśnie po to podaliśmy w tabelce wszystkie elementy - możesz je znaleźć w dowolnym sklepie i zamówić pojedynczo to, czego potrzebujesz
@Goral64 jeśli znajdziesz firmę, która wykona taki wydruk za mniej niż 200 zł to wrzuć proszę link na forum, na pewno się przyda
A czy np. z wtryskarki byłaby tańsza?
Ale że dzisiaj? Bo niestety nie widzę…
Byłyby tańsze, gdybyś najpierw zrobił do tego formę za 50 do 100 tysięcy złotych…
Były wystawione i zostały bardzo szybko sprzedane co nas oczywiście ogromnie cieszy pozdrawiamy kupujących
Orzeszki
No nic, trzeba odkurzyć AnyCubic
Średnio na rynku firmy biorą 10-20zl za godzinę druku, co daje 420-840zl. Po znajomościach może i by taniej. Wiec 200 wydaje mi się dobrą ceną, sam dobry filament PLA to 80-100zl za kg na ktorym jest 300-400m.
A bude zawsze mozna zrobic inną, z czego kolwiek innego
Co do zestawów to jak wczesniej pisalem, mnie interesuje samo audio i kabel ttl + aux.
@Celina można dokladne oznaczenie płyty audio?
@Grubsztyk popieram pomysł z inną obudowa.
Zawsze można wykorzystać jakaś kolumnę i zmodyfikować ją na swoje potrzeby
@Kraszewsky a zaglądałeś do dokumentacji?
A czy możliwy jest zakup poza allegro?
Witam szanowne towarzystwo po weekendzie (gdzieś mi umknął poniedziałek)
Mały update- pierwsze DEV KITy pojechały dzisiaj w świat, więc proszę jutro odświeżać apkę InPostową i czekać w blokach startowych albowiem będzie to historyczny moment- pierwszy polski inteligentny głośnik trafi pod strzechy
@Grubsztyk niestety okazuje się, że części mamy ‘pokompletowane’, więc nie będziemy mogli wystawić pojedynczych elementów. Jeśli nie chcesz całego DEV KITa to będziesz musiał dać zarobić komuś innemu
@bif1005 Jaki cel miałaby sprzedaż poza Allegro? Tam jest porządek i wszystko śmiga
Wystawiamy zawsze to, co mamy przygotowane. Zapraszamy do zakupów
@Celina no cóż, pozostaje mi ali
UWAGA OGŁOSZENIE
Przygotowaliśmy kolejne zestawy dla Was Dzisiaj o 18:00 pojawią się 4 aukcje
- zestaw bez drukowanej obudowy
- dwa zestawy z wydrukowanymi obudowami do samodzielnego montażu (brązowy i żółty)
- skręcony głośnik (wystarczy przełożyć swoją płytę z dev1/ dev BT) w kolorze brązowym
Ceny takie, jak ostatnio. Przypominam, że zestawy nie zawierają płyt głównych
Wyglądać to będzie mniej więcej tak:
Aukcje oczywiście pojawią się u nas:
https://allegro.pl/uzytkownik/AI-Speaker
Przed zakupami polecam zerknąć do dokumentacji, gdzie wszystko jest pięknie opisane, wytłumaczone krok po kroku (montaż głośnika) i wyspecyfikowane
Ano taki cel że nie jestem w stanie kupić na allegro ten zestaw za 199 zł. Znika z aukcji błyskawicznie.
Jeśli kupiłbym bezpośrednio od Was przy okazji zarobilibyście więcej (brak prowizji Allegro).
@bif1005 jeszcze jest
https://allegro.pl/oferta/ai-speaker-glosnik-diy-do-bramki-ais-dom-dev1-bt-10455147824
A jednak się udało - dzięki za link
Jaki byłby koszt zestawu stereo czyli
Oraz czy udało się coś w sprawie mikrofonu ?
W tej chwili nie mamy w ofercie zestawu stereo, więc nie mamy też jego kosztu
Cały czas polecamy mikrofon w pilocie, do jednego adaptera podłączanego do bramki można sparować kilka pilotów.
Pokazaliśmy na forum, jak podłączyć PS3 (i nawet w tym wątku, trochę wyżej pokazaliśmy mikrofon na USB z firmy Dayton - jak ktoś ma wolne 1000 zł to może inwestować i będzie śmigać). W analogiczny sposób co PS 3 można próbować podłączać inne mikrofony. Do bramek DEV nie planujemy dodawać innych mikrofonów (niż ten w pilocie). Jolka wyjaśniała na forum jak to działa, możecie próbować.
PS.
Nie ma spania, praca wre
“Glow in the dark edition” soon in our store