📣 AI-SPEAKER DEV KIT 1

Jestem już na wyjeździe, ale dowiem się i dam znać w poniedziałek :slight_smile:

3 polubienia

Mam małą propozycje. Wiem że będzie to pracochłonne ale najlepszym wariantem było by wystawić każdy przedmiot osobno.
Z tym że na przykład płytkę wzmacniacza i kabel ttl razem. Potem głośnik z kablem itd.
:slightly_smiling_face::slightly_smiling_face::slightly_smiling_face: Wiem wiem że to będzie logistycznie masakra ale sądzę że wtedy będzie mniej próśb o indywidualne zestawy :slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:
Sam bym kupił tylko płytkę wzmacniacza kabel ttl i głośnik. Bo resztę będę robił indywidualnie. :slightly_smiling_face:
Ciekawi mnie czy skoro płytka ma wejście mic to czy bramka da radę wysłuchiwać poleceń z tego mikrofonu.
I czy można zaprogramować klawisze na płytce do tego ale wymuszać słuchanie w danym momencie :slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:

1 polubienie

Orzeszki… Dwie stówy za wydruk 3D? :frowning:

@Kraszewsky właśnie po to podaliśmy w tabelce wszystkie elementy - możesz je znaleźć w dowolnym sklepie i zamówić pojedynczo to, czego potrzebujesz :slight_smile:

@Goral64 jeśli znajdziesz firmę, która wykona taki wydruk za mniej niż 200 zł to wrzuć proszę link na forum, na pewno się przyda :slight_smile:

A czy np. z wtryskarki byłaby tańsza?

Ale że dzisiaj? Bo niestety nie widzę…

Byłyby tańsze, gdybyś najpierw zrobił do tego formę za 50 do 100 tysięcy złotych…

Były wystawione i zostały bardzo szybko sprzedane :slight_smile: co nas oczywiście ogromnie cieszy :slight_smile: pozdrawiamy kupujących :orange_heart::orange_heart::orange_heart:

2 polubienia

Orzeszki :frowning:
No nic, trzeba odkurzyć AnyCubic :slight_smile:

:sob:

Średnio na rynku firmy biorą 10-20zl za godzinę druku, co daje 420-840zl. Po znajomościach może i by taniej. Wiec 200 wydaje mi się dobrą ceną, sam dobry filament PLA to 80-100zl za kg na ktorym jest 300-400m.

A bude zawsze mozna zrobic inną, z czego kolwiek innego :wink:

Co do zestawów to jak wczesniej pisalem, mnie interesuje samo audio i kabel ttl + aux.

2 polubienia

@Celina można dokladne oznaczenie płyty audio? :slightly_smiling_face:
@Grubsztyk popieram pomysł z inną obudowa.
Zawsze można wykorzystać jakaś kolumnę i zmodyfikować ją na swoje potrzeby :slightly_smiling_face:

1 polubienie

@Kraszewsky a zaglądałeś do dokumentacji? :wink:

A czy możliwy jest zakup poza allegro?

Witam szanowne towarzystwo po weekendzie (gdzieś mi umknął poniedziałek) :wink:

Mały update- pierwsze DEV KITy pojechały dzisiaj w świat, więc proszę jutro odświeżać apkę InPostową i czekać w blokach startowych :running_man: albowiem będzie to historyczny moment- pierwszy polski inteligentny głośnik trafi pod strzechy :star_struck:

@Grubsztyk niestety okazuje się, że części mamy ‘pokompletowane’, więc nie będziemy mogli wystawić pojedynczych elementów. Jeśli nie chcesz całego DEV KITa to będziesz musiał dać zarobić komuś innemu :wink:

@bif1005 Jaki cel miałaby sprzedaż poza Allegro? Tam jest porządek i wszystko śmiga :wink:
Wystawiamy zawsze to, co mamy przygotowane. Zapraszamy do zakupów :wink:

2 polubienia

@Celina no cóż, pozostaje mi ali :frowning:

:loudspeaker: UWAGA OGŁOSZENIE :loudspeaker:

Przygotowaliśmy kolejne zestawy dla Was :slight_smile: Dzisiaj o 18:00 pojawią się 4 aukcje

• zestaw bez drukowanej obudowy
  • dwa zestawy z wydrukowanymi obudowami do samodzielnego montażu (brązowy i żółty)
  • skręcony głośnik (wystarczy przełożyć swoją płytę z dev1/ dev BT) w kolorze brązowym
    Ceny takie, jak ostatnio. Przypominam, że zestawy nie zawierają płyt głównych :wink:
    Wyglądać to będzie mniej więcej tak:

Aukcje oczywiście pojawią się u nas:

https://allegro.pl/uzytkownik/AI-Speaker

Przed zakupami polecam zerknąć do dokumentacji, gdzie wszystko jest pięknie opisane, wytłumaczone krok po kroku (montaż głośnika) i wyspecyfikowane :wink:

3 polubienia

Ano taki cel że nie jestem w stanie kupić na allegro ten zestaw za 199 zł. Znika z aukcji błyskawicznie.
Jeśli kupiłbym bezpośrednio od Was przy okazji zarobilibyście więcej (brak prowizji Allegro).

1 polubienie

@bif1005 jeszcze jest

https://allegro.pl/oferta/ai-speaker-glosnik-diy-do-bramki-ais-dom-dev1-bt-10455147824

:slight_smile:

A jednak się udało - dzięki za link :slight_smile:

1 polubienie

Jaki byłby koszt zestawu stereo czyli

Oraz czy udało się coś w sprawie mikrofonu ?

W tej chwili nie mamy w ofercie zestawu stereo, więc nie mamy też jego kosztu :wink:

Cały czas polecamy mikrofon w pilocie, do jednego adaptera podłączanego do bramki można sparować kilka pilotów.
Pokazaliśmy na forum, jak podłączyć PS3 (i nawet w tym wątku, trochę wyżej pokazaliśmy mikrofon na USB z firmy Dayton - jak ktoś ma wolne 1000 zł to może inwestować i będzie śmigać). W analogiczny sposób co PS 3 można próbować podłączać inne mikrofony. Do bramek DEV nie planujemy dodawać innych mikrofonów (niż ten w pilocie). Jolka wyjaśniała na forum jak to działa, możecie próbować.

PS.
Nie ma spania, praca wre :slight_smile:
“Glow in the dark edition” soon in our store :upside_down_face:

4 polubienia