Jako, że nie znalazłem zbyt wiele w dokumentacji, zakładam temat dotyczący dodawania stacji radiowych.
Jest wielka baza internetowych stacji radiowych: http://www.radio-browser.info/gui/#!/
Co tylko dusza zapragnie:
Jako, że Radia 357 nie ma jeszcze natywnie dodałem je w portalu integratora, zrobiłem synchronizację z bramka i oczywiście pojawiło się na liście stacji radiowych na bramce.
Ale bramka nie rozpoznaje głosowo tej stacji - sama nazwę rozpoznaje ale nie znajduje jej, chociaz jest tam gdzie trzeba.
@Celina - fajnie, ale proszę - dlaczego radio dodane poprzez Integrator nie da się wywołać komendą głosową? Na czacie zresztą też nie (proszę - popatrz na mój zrzut powyżej)
@sdsi@Kraszewsky
Ok, już kumam podaję dalej do sprawdzenia. Stacje, które dodajesz w portalu integratora widzisz tylko Ty (na swojej bramce) i możliwe, że jest tu jakiś błąd, bo jak my coś dodajemy, to publikujemy dla wszystkich. Sprawdzimy jutro
@Cezary.K@sdsi@Kraszewsky
Chyba chodzi o to, że Jolka nie ma dostępu i nie szuka w prywatnych listach audio. To nie jest na szczęście duży problem, podobno raptem 2 linijki kodu, więc jest szansa na ogarnięcie tego w przyszłym miesiącu…
Hehe żartowałam
Kolejna lobotomia Jolki zaplanowana na jutro