Hej!
Mamy taką małą promocyjną sprzedaż - jeśli potraficie lutować i sami sobie zaprogramować gniazdka, to możecie je kupić w cenie 5zł
Ale UWAGA !!!
Gniazdka z tej aukcji wymagają SAMODZIELNEGO ZAPROGRAMOWANIA wybranym oprogramowaniem (Tasmota, ESP home, ESP easy, Supla, itd.) przed użyciem.
Bardzo proszę, żeby chętne osoby najpierw zapoznały się z instrukcją programowania, która znajduje się tutaj:
He, he nie wgrałem… z przykrością stwiedzam, że zabawy z elektroniką odstawiam na jesienne i zimowe wieczory. Za wiele do zrobienia latem wokół domu. Z pewnością coś niedługo wrzucę na forum bo gdzieś zawsze rodzą się po drodze nowe pomysły z nowymi zabawkami.
@Tomasz - załapałem się jako ostatni, bardziej chodziło o smarta za 40zł niż o te 8 szt. Jak chcesz to 2 sztuki odstąpię (jak oczywiscie je dostanę). Pozdrawiam.
Czujniki mam już na wemos D1 mini z BME280 ogarnięte
Ale faktycznie dochodzą “sezonowe” urządzenia, które współdzielą teraz “plugi” i co sezon trzeba je przezywać inaczej, a tak będą dedykowane
Jeszcze z 5 gniazdek Gosund SP111 przydałoby się po jakiejś dramatycznie niskiej cenie Najlepiej nadające się do programowania przez tuya-convert
@Goral64 @Kraszewsky
Ostatnio na znanym polskim portalu aukcyjnym brałem LXU407 (firmowane LTC) - można powiedzieć “podróbka” Gosunda SP111 - których mam 6 szt i drugi LXU400 (LTC - opisany jako U400) - po 40 zł i 45 zł - kwadratowy, i oba “zostały wykryte” w aplikacji oryginalnej GOSUNDA praktycznie zachowują się jak SP111. Niestety, era tanich SP111 po 30-38zł się skończyła. Jak potrzeba zdjęcia U400 mogę wkleić, ale trudno go się rozbiera. Pozdrawiam.