Hello!
Po pierwsze chciałam bardzo serdecznie podziękować za wszystkie życzenia świąteczne, które od Was dostaliśmy- tu na forum, w wiadomościach prywatnych, na Facebooku, Messengerze, WhatsApp’ie a nawet w SMSach czy ankiecie, która jeszcze do dzisiaj jest aktywna! Dziękujemy
Ktoś wcześniej słusznie zauważył, że ostatnio mniej zaglądaliśmy na forum - niestety i nas czasami dopadają choroby… Ale jak widać, z taką obeznaną z AIS ekipą jak Wy, to nawet możemy sobie pozwolić na dzień urlopu po Świętach Dziękujemy za Wasze wsparcie tu na forum, dzięki temu mamy więcej czasu na rozwijanie systemu
Rok 2021 był dla nas bardzo udany! W dużym skrócie- wypuściliśmy do sprzedaży dwie nowe bramki (DEV3 oraz PRO1), obsłużyliśmy kilka tysięcy klientów indywidualnych, nawiązaliśmy bardzo ciekawe kontakty partnerskie oraz biznesowe, które będą owocowały jeszcze w przyszłym roku. Owszem, było kilka wpadek ale myślę, że śmiało mogę stwierdzić, że my się dopiero rozpędzamy!
I tak, jak my mamy kolejne plany i marzenia na rok 2022, to mam nadzieję, że Wy też macie swoje i że wszystkim nam się one spełnią! Niech nadchodzący rok będzie obfity we wszystko, co dobre i mądre! W zdrowie, szczęście i pomyślność! Życzymy (sobie i) Wam pasma sukcesów na absolutnie każdym froncie
“Życzymy sobie i wam, by nas było stać
Na święty spokój
Szczęścia ile się da, miłości w bród
Mądrych ludzi wokół”
Bawcie się dzisiaj dobrze