Giełda AI-Speaker (ogłoszenia)

Sprzedam 2 zigbee usb adaptery produkcji @Grzegorz_Sterniczuk - porządna robota!

Cena 50zł za sztukę + koszt wysyłki = jesienna promocja :slight_smile: Adaptery działają świetnie z HA na Armbian - można je używać na dev1,2,3 i pro.

Sprzedaje (z bólem serca) tylko dlatego, że bawie się ostatnio w trochę inne rozwiązanie do zigbee, szczegóły niebawem.

Sprzedaje to co na zdjęciach - jeden adapter ma 2 obudowy(czarna i białą), drugi adapter ma tylko górę obudowy bo dół gdzieś się zapodział.

Zainteresowanych proszę o kontakt z @Celina w celu ustalenia szczegółów wysyłki.

No tutaj na forum raportowaliśmy, że Armbian i do tego z HA na dev1, to nie działa stabilnie…:face_with_hand_over_mouth:

Sprzedam roczne dwa (2) gniazdka gosund sp111 z wgrana tasmota. Może 70zl-sprzedane

Nieaktualne, więc usuwam

Dzień dobry,

Mam na sprzedaż:
==> 2x Ultra Mini kontroler LED 5w1 GL ZigBee HUE TUYA => 45 PLN sztuka. Nieodpakowane. (Ultra Mini kontroler LED 5w1 GL ZigBee HUE TUYA houseiq - Wszystko dla inteligentnego domu)

==> 1x pilot do kontrolera GL LED RGB+CCT 2.4GHzc => 20 PLN (Pilot do kontrolera GL LED RGB+CCT 2.4GHz houseiq - Wszystko dla inteligentnego domu)

==> 1x zasilacz 5V 10A => 40 PLN (https://www.amazon.pl/Wysokiej-jakości-zasilacz-zasilający-AC100-240V/dp/B08SJYRZG3?th=1)

==> 2x włącznik Yeelight UWAGA wymaga kwadratowych puszek elektrycznych! => 25 PLN/sztuka

Ultra Mini kontroler LED 5w1 GL ZigBee HUE TUYA biere dwa :slight_smile:

paczka dotarła !!! wszystko jak w opisie !!! dzięki

1 polubienie

Cześć :slightly_smiling_face: Zostało mi 5 sztuk sonoff-snzb-06p.
Nówki sztuki, nieodpakowane. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to piszcie. Cena: 65PLN/sztuka.

=================================
Sprzedane.

Witam, 2 szt. są w moim zainteresowaniu. :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Kolejne elementy na sprzedaż po zmianie mieszkania :slight_smile:

2x Pilot natynkowy 1 kanałowy 3 prog. ZigBee 3.0 TUYA

Witam, z racji że moja stara bramka dev2 padła (nie włącza się, coś w niej piszczy) kupię używaną dev2 albo 3.

Cześć,

Na sprzedaż 3x PIR Seria PS ZigBee => 240PLN za całość.
3x Czujnik ruchu PIR Seria PS ZigBee TUYA Wrocław Stare Miasto • OLX.pl

Dokładnie te: PIR Seria PS ZigBee

Sprawne, działają. Przeszedłem na radarowe czujniki ruchu.

Sprzedam Eaton Easy e4 z modułami, stan doskonały

Witam, kupię bramkę dev3, ewentualnie dev2.

Na aukcji na olx piszesz “Sprzedaję ze względu na zmianę na inne rozwiązanie” stąd pytanie czy sprzedaz wynika z problemu integracji tego sterownika PLC z HA?

OFF TOPIC

To na OLX są jakieś aukcje?
Pytam, bo widziałem tam wyłącznie zwykłe oferty sprzedaży bez licytacji…

Skrót myślowy, poprawilem posta.

1 polubienie

nie, moją motywacją był brak miejsca i wybrałem sprzęt o większym upakowaniu wyjść/wejść zamiast dokładania kolejnej szafki,
aczkolwiek nie doszedłem do etapu połączenia z HA, znam tylko teorię o modbus.

mam dev3 350 pln wszystko super sprawne

W tamtym roku kupowałem dev3 za 200.
350 to trochę drogo, proponuję 300z przesyłką😀

1 polubienie