Jaki negatyw ? Nie mam negatywa żadnego.
Mogę ostatecznie sprzedać za 250. A mnie irytuje takie bezsensowne pisanie. Nie lubię sprzedawać na OLX bo właśnie często zdarzają się tacy ludzie jak TY , którzy najlepiej chcieli by gratis lub za przysłowiową złotówkę.
Nie oburzaj się, propozycja 200 zł jest uczciwą ceną, moim zdaniem. Sam bym tyle nie dał.
Taaaka okazja! i nielada gratka dla fanów HA
wersja HA Yellow z PoE:
w zestawie to Raspberry:
PS
sprzedajemy bo po odpaleniu HA Supervised na bramkach AIS nie potrzebujemy HA Yellow
Po 5 minutach od wystawienia przychodzi sms z OLX że przedmiot został już kupiony!
SMS: Twój produkt został kupiony na OLX! Aby otrzymać pieniądze, kliknij link, wybierz swój bank i zaloguj się
Jak miło i szybko
Klikam w link, widze, że kasa już czeka
trzeba tylko podać dane do przelewu pieniędzy, co wymaga zalogowania się na konto w banku - sprytnie, po co kopiować jak można się zalogować a adres w aplikacji to jednak nie OLX tylko OOLX
kurcze nie ma na liście mojego banku… no to chyba nie skorzystam…
A można kupić sam Yellow bez CM4?
Wszędzie oszuści.
Świat jest piękny tylko ludzie to… Ludzie niestety
daj proszę chwilę niech te ogłoszenia sobie powiszą, jak nie będzie chętnego na całość, to Twoja pozycja negocjacyjna się w tym czasie umocni a ja zmięknę… i się jakoś dogadamy
Przecięć widać że to ruskie albo Ukraińcy ,łamanym polskim gadają.
Jest teraz za 200 na olx .Zapraszam
Dla forumowiczów 250 działa z AIS i z HA
MirkoPC - CM4 Raspberry Pi Komputer z Polski za 334,50 zł
MirkoPC to „mikro” komputer PC, zasilany przez moduł obliczeniowy RPi 4. Zawiera wiele funkcji, które go wyróżniają, jak pełnowymiarowe gniazdo M.2 M-Key na górze, odpowiednie dla dysków SSD NVMe oraz wbudowany przetwornik cyfrowo-analogowy i wzmacniacz słuchawkowy!
Zawiera także wyłącznik zasilania i zegar RTC z podtrzymaniem bateryjnym, czujnik temperatury i odbiornik podczerwieni, brzęczyk, pełne 40-pinowe GPIO i wiele innych funkcji typowych dla pełnego komputera PC, a wszystko to na małej płytce o powierzchni 9 cm2.
Ale to, co naprawdę wyróżnia ten komputer, to fakt, że została zaprojektowana i zbudowana przez jedną osobę, Mirka, z Polski!
Płyta Mirka jest o wiele bardziej funkcjonalna niż płyta zaprojektowana przez Home Assistant w projekcie Yellow.
Więcej o projekcie:
strona autora płyty:
Całość kosztowała:
- 350zł płyta,
- cm4 269 zł,
- radiator 50 zł
- karta sd (nie pamiętam)
razem około 669 zł, sprzedaje za 1/2 ceny czyli 334,50 zł
Aukcja na Allegro lokalnie:
Sprzedam Inode Energy Metter za 50 zł - brak Macek zakupil
@Medykkforek
Zadam lamerskie pytanie: jaka wersja - będzie łatwiej się skusić
Opto pomiar impulsów diody
Trafiłem na ofertę shelly 3em- 179zl
https://allegro.pl/oferta/shelly-3em-licznik-pomiar-zuzycia-energii-wifi-pv-14414881731
Dzięki za info, skusiłem się, zobaczymy co to jest warte. Najwyżej będziemy naprawiać
Przyjdzie we wtorek to zobaczymy. Ciekawa jest funkcja układu połączeń, można na jednej fazie rozbić na podpunkty pomiarowe lub stosować normalnie dla 3 faz. No i funkcja dwukierunkowa oraz monitorowanie “N”. Co do chmury, to nie wygląda to źle, choć dane są jawnie udostępniane. No i czułość od 1W (?? za ładnie ??). Pozdrawiam.
Można odesłać bez konsekwencji. Masz również rękojmię. Od tego sprzedawcy już kupowałem inne smart sprzęty i nie było problemów.
No też tam pisze że jak uszkodzone że można odesłać a za 179 opłaca sie
Sprzedam
apple iphone 14 pro 128GB
Słuchawka w idealnym stanie, w olśniewającym i rzadkim kolorze BIAŁYM,
zabezpieczona szkiełkiem na wyświetlaczu i casem
używana z subtelnością kobiety od grudnia więc gwarancja producenta też do grudnia.
Iphone integruje się z HomeAssistantem od strzała poprzez oficjalną integracje
dostępne jest multum sensorów, np można śledzić pozycje GPS, która jest widoczna na mapach HA
Można również wysyłać z HA na Iphona notyfikacje.
Pomimo małego rozmiaru na tym urządzeniu dostępny jest
cały dashboard Home assistanta
więc możemy wszytsko kontrolować, nawet nie wstając z kanapy
To cudo mieści się w kieszeni, możemy je wszędzie ze sobą zabierać.
W razie problemów, służę pomocą w poprawnym zintegrowaniu z HA
Jest niezliczona ilość aplikacji, które możemy zainstalować na tym urządzeniu.
Wszytsko dostępne za sprawą magicznego dotknięcia dotykowego ekranu
Nie sposób wypisać tu wszystkie funkcje tego cudownego sprzętu,
zachęcam do researchu w internecie aby dowiedzieć się czegoś więcej o jego unikalnych zaletach
Po szerszą specyfikację tego niesamowitego urządzenia odsyłam na stronę producenta:
https://support.apple.com/kb/SP875?viewlocale=pl_PL&locale=pl_PL
Jeśli jesteś zainteresowany zakupem od kogoś zaufanego to zapraszam do kontaktu
Sprzedam Przetwornice PV 3kW do grzałki