Giełda AI-Speaker (ogłoszenia)

Jaki negatyw ? Nie mam negatywa żadnego.
Mogę ostatecznie sprzedać za 250. A mnie irytuje takie bezsensowne pisanie. Nie lubię sprzedawać na OLX bo właśnie często zdarzają się tacy ludzie jak TY , którzy najlepiej chcieli by gratis lub za przysłowiową złotówkę.

Nie oburzaj się, propozycja 200 zł jest uczciwą ceną, moim zdaniem. Sam bym tyle nie dał.

2 polubienia

Taaaka okazja! :slight_smile: i nielada gratka dla fanów HA :slight_smile:

wersja HA Yellow z PoE:

w zestawie to Raspberry:

PS
sprzedajemy bo po odpaleniu HA Supervised na bramkach AIS nie potrzebujemy HA Yellow :slight_smile:

1 polubienie

Po 5 minutach od wystawienia przychodzi sms z OLX że przedmiot został już kupiony! :slight_smile: :tada:
SMS: Twój produkt został kupiony na OLX! Aby otrzymać pieniądze, kliknij link, wybierz swój bank i zaloguj się

Jak miło i szybko :wink:

Klikam w link, widze, że kasa już czeka

trzeba tylko podać dane do przelewu pieniędzy, co wymaga zalogowania się na konto w banku - sprytnie, po co kopiować jak można się zalogować :wink: a adres w aplikacji to jednak nie OLX tylko OOLX

kurcze nie ma na liście mojego banku… no to chyba nie skorzystam… :stuck_out_tongue:

2 polubienia

A można kupić sam Yellow bez CM4?

Wszędzie oszuści.
Świat jest piękny tylko ludzie to… Ludzie niestety :slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:

1 polubienie

daj proszę chwilę niech te ogłoszenia sobie powiszą, jak nie będzie chętnego na całość, to Twoja pozycja negocjacyjna się w tym czasie umocni a ja zmięknę… i się jakoś dogadamy :wink:

2 polubienia

Przecięć widać że to ruskie albo Ukraińcy ,łamanym polskim gadają.

Jest teraz za 200 na olx .Zapraszam

Dla forumowiczów 250 działa z AIS i z HA

MirkoPC - CM4 Raspberry Pi Komputer z Polski za 334,50 zł

MirkoPC to „mikro” komputer PC, zasilany przez moduł obliczeniowy RPi 4. Zawiera wiele funkcji, które go wyróżniają, jak pełnowymiarowe gniazdo M.2 M-Key na górze, odpowiednie dla dysków SSD NVMe oraz wbudowany przetwornik cyfrowo-analogowy i wzmacniacz słuchawkowy!

Zawiera także wyłącznik zasilania i zegar RTC z podtrzymaniem bateryjnym, czujnik temperatury i odbiornik podczerwieni, brzęczyk, pełne 40-pinowe GPIO i wiele innych funkcji typowych dla pełnego komputera PC, a wszystko to na małej płytce o powierzchni 9 cm2.

Ale to, co naprawdę wyróżnia ten komputer, to fakt, że została zaprojektowana i zbudowana przez jedną osobę, Mirka, z Polski!

Płyta Mirka jest o wiele bardziej funkcjonalna niż płyta zaprojektowana przez Home Assistant w projekcie Yellow.

Więcej o projekcie:

strona autora płyty:

Całość kosztowała:

• 350zł płyta,
  • cm4 269 zł,
  • radiator 50 zł
  • karta sd (nie pamiętam)

razem około 669 zł, sprzedaje za 1/2 ceny czyli 334,50 zł

Aukcja na Allegro lokalnie:

2 polubienia

Sprzedam Inode Energy Metter za 50 zł - brak Macek zakupil

@Medykkforek
Zadam lamerskie pytanie: jaka wersja - będzie łatwiej się skusić :stuck_out_tongue_winking_eye:

Opto pomiar impulsów diody

Trafiłem na ofertę shelly 3em- 179zl
https://allegro.pl/oferta/shelly-3em-licznik-pomiar-zuzycia-energii-wifi-pv-14414881731

1 polubienie

Dzięki za info, skusiłem się, zobaczymy co to jest warte. Najwyżej będziemy naprawiać :rofl:

Przyjdzie we wtorek to zobaczymy. Ciekawa jest funkcja układu połączeń, można na jednej fazie rozbić na podpunkty pomiarowe lub stosować normalnie dla 3 faz. No i funkcja dwukierunkowa oraz monitorowanie “N”. Co do chmury, to nie wygląda to źle, choć dane są jawnie udostępniane. No i czułość od 1W (?? za ładnie ??). Pozdrawiam.

Można odesłać bez konsekwencji. Masz również rękojmię. Od tego sprzedawcy już kupowałem inne smart sprzęty i nie było problemów.

No też tam pisze że jak uszkodzone że można odesłać a za 179 opłaca sie

Sprzedam

apple iphone 14 pro 128GB

Słuchawka w idealnym stanie, w olśniewającym i rzadkim kolorze BIAŁYM,
zabezpieczona szkiełkiem na wyświetlaczu i casem
używana z subtelnością kobiety od grudnia więc gwarancja producenta też do grudnia.

Iphone integruje się z HomeAssistantem od strzała poprzez oficjalną integracje

dostępne jest multum sensorów, np można śledzić pozycje GPS, która jest widoczna na mapach HA

Można również wysyłać z HA na Iphona notyfikacje.

Pomimo małego rozmiaru na tym urządzeniu dostępny jest
cały dashboard Home assistanta
więc możemy wszytsko kontrolować, nawet nie wstając z kanapy :slight_smile:
To cudo mieści się w kieszeni, możemy je wszędzie ze sobą zabierać.

W razie problemów, służę pomocą w poprawnym zintegrowaniu z HA :slight_smile:

Jest niezliczona ilość aplikacji, które możemy zainstalować na tym urządzeniu.
Wszytsko dostępne za sprawą magicznego dotknięcia dotykowego ekranu

Nie sposób wypisać tu wszystkie funkcje tego cudownego sprzętu,
zachęcam do researchu w internecie aby dowiedzieć się czegoś więcej o jego unikalnych zaletach

Po szerszą specyfikację tego niesamowitego urządzenia odsyłam na stronę producenta:
https://support.apple.com/kb/SP875?viewlocale=pl_PL&locale=pl_PL

Jeśli jesteś zainteresowany zakupem od kogoś zaufanego to zapraszam do kontaktu :slight_smile:

2 polubienia

Sprzedam Przetwornice PV 3kW do grzałki