Sorry ale właśnie to robisz pisząc nie na temat w wątki, którego tytuł brzmi “Oficjalne przejście na Home Assistant Supervised”, to tak jakby na lekcji geografii zacząć dyskusję o zadaniu z matematyki .
Myślę, że większość z nas milczy aby nie zrobić “smietnika” z tego wątku, osobiście tak często robię .
jak to zaznaczysz to dodatek będzie automatycznie widoczny na pasku bocznym
ten sposób jest lepszy niż panel_iframe z wewnętrznym IP bramki, bo dzięki temu masz dostęp też do aplikacji zigbee2mqtt z zewnątrz (przez tunel)
Super komentarz, jeśli nie chcesz pomóc po prostu nie komentuj. Być może spotykamy się na innym forum gdzie Ty nie będziesz miał wiedzy w danym temacie. Nie trzeba się na wszystkim znać
Proponuję na początek proste i uniwersalne rozwiazanie: wkleić komunikat do Google Translator https://translate.google.pl/?hl=pl , w ok. 80% przypadków przetłumaczony komunikat wyjaśni źródło problemu.
Nie bede przepisywal tekstu z obrazka do translatora, opisze to tak: “proces odtwarzania zostal wstrzymany, nie ma wystarczającej wolnej przestrzeni” czyli nie ma gdzie odtworzyc backupu bo braklo miejsca na jego odtworzenie, zapchal sie dysk.
Widziałem i co z tego? Przetlumaczylem Ci komunikat, nie mam żadnej informacji ile zajmuje Twój backup wiec sie nie wypowiem czy komunikat jest prawidlowy czy błędny. Wszystko odnosnie backupu jest w dokumentacji Common tasks - Supervised - Home Assistant .
P.S. Twój ton wypowiedzi nie zachęca do dalszego pomagania Tobie, po prostu zniechęca, miej to na uwadze.
A no taki zwyczaj że jestem osobą która steruje laptopem za pomocą wzroku i niestety pewnych rzeczy nie ogarnę ze względu na oprogramowanie które jest dołączone do kamerki
Mcgregorx jeżeli dobrze rozumiem chcesz rozszerzyć partycję dysku bo masz nie przydzielone miejsce. Zainstaluj EaseUS Partition Master i tam możesz zwiększyć miejsce o nie przydzielone na dysk czy karcie